Glazbene vijesti

Van Gogh objavio spot za akustičnu verziju pjesme “Mama”

“Spot za akustičnu verziju pjesme ‘Mama’ najava je akustičnog koncerta grupe Van Gogh u kojem će publika uskoro imati priliku uživati na YouTube kanalu benda i putem malih ekrana diljem regije, kao i najava nadolazeće koncertne sezone grupe Van Gogh”, poručuje frontman Zvonimir Đukić Đule.


 
Da hit ne odolijeva vremenu, a ni aktualnim glazbenim trendovima, govori i najnoviji spot za pjesmu “Mama”(s albuma “Strast” iz 1993. godine) snimljen na akustičnom koncertu, koji je grupa Van Gogh održala u beogradskoj Kombank Dvorani u ožujku 2019. godine.
 
Publika koja je bila na koncertu imat će priliku iz novog ugla doživjeti atmosferu istog, a svi oni koji su propustili ovaj glazbeno-scenski spektakl imat će priliku uskoro na istom mjestu uživo čuti bend.
 
“Ovaj spot, između ostalog, najavljuje i naše novo koncertno poglavlje. Sudeći po raspoloženju publike i atmosferi koja nas je te večeri obostrano ponijela, bio je to jedan od posebnih koncerata u karijeri. Drago mi je da smo ga zapisom otrgli od zaborava”, ističe Đukić.
 
Na koncertu su, podsjetimo, u akustičnoj verziji bile izvedene pjesme grupe Van Gogh iz različitih perioda karijere, između ostalih i: “Viline vode”, “Mama”, “Za godine tvoje”, “Opasan ples”, “Tanka nit”, “Klatno”, “Nešto vuče me dole”, “Da li zna”, “Kolo”, “Anđele moj brate” i mnoge druge.
 
Spot za akustičnu verziju pjesme “Mama” samo je uvod u ekraniziranu pedesetominutnu verziju koncerta, koja će premijerno biti emitirana na televizijskim kanalima u regiji u danima nakon novogodišnjih praznika, kao i na službenom YouTube kanalu grupe Van Gogh.
  
Vrlo kreativan tijekom čitave pandemije, Van Gogh je poslije radijskih singlova s novog albuma, pjesama “Za suze nema vremena” i “Više te ne volim ko pre” kao i spotova za pjesme “Možda baš sad”, “Gotovo je sve” i “Emotivno miniran”, u lipnju 2021. godine objavio i spot za pjesmu “Kakvo divno veče” s aktualnog studijskog albuma “More bez obala”. Također, imao je i aktivno koncertno ljeto svirajući diljem regije. Istovremeno, sredinom rujna objavljen je spot za pjesmu “Zrno čarolije” Zvonimira Đukića Đuleta, ispred humanitarne Fondacije Plan B.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend