UZNEMIRUJUĆA SNIMKA: Strava u Cazinu – muškarac se zapalio zbog lošeg rada pravosuđa!

Senad Begić je prije ovog incidenta četiri dana štrajkao glađu. Na drastični se oblik prosvjeda odlučio kako bi ukazao na činjenicu da već šesnaest godina od suda u Cazinu očekuje odluku o jednom imovinskom sporu.

Stariji muškarac pokušao se spaliti u petak u mjestu Cazin u sjeverozapadnoj Bosni prosvjedujući na taj način zbog lošeg rada pravosuđa u BiH.

Muškarac, identificiran kao Senad Begić, stajao je na središnjem cazinskom trgu da bi se u jednom trenutku prekrio dekama koje je polio benzinom, a potom ih je zapalio, izvijestili su lokalni mediji. Prolaznici koji su se tamo zatekli brzo su reagirali i ugasili vatru, a potom su pozvali hitnu pomoć.

Dežurna liječnica u cazinskoj bolnici Veldina Dervišević potvrdila je kako je Begić zadobio opekotine na 25 posto tijela. Iako mu život nije izravno ugrožen, prebačen je na daljnje liječenje u županijsku bolnicu u Bihaću.

Begić je prije ovog incidenta četiri dana štrajkao glađu. Na drastični se oblik prosvjeda odlučio kako bi ukazao na činjenicu da već šesnaest godina od suda u Cazinu očekuje odluku o jednom imovinskom sporu.

Nakon što se pokušao spaliti iz suda su novinarima prenijeli kako je ročište u ovom slučaju planirano za ožujak.

Izvor: rtl.hr