Lokalne vijesti

Uređen park Srednje škole Vitez – dar Udruge „Volim Vitez“ učenicima

Udruga „Volim Vitez“, na čelu s predsjednikom Nikolom Šarićem proteklog vikenda, a uoči početka nove školske godine izvršila je uređenje parka u krugu Srednje škole „Vitez“.

Mjesto na kojemu su bile klupe, jedno od omiljenihmjestaopuštanja učenika u potpunosti je bilo devastirano tijekom ljeta, a vrijedni članovi novoutemeljene Udruge, uz potporu prijatelja, park su ponovno učinili funkcionalnim i korisnim za nastavu, druženje i odmor, ne samo učenika nego i brojnih drugih sugrađana.

Košenjem trave, čišćenjem popločanih ploha, farbanjem i postavljanjem novih 19 klupa, popravljanjem rasvjetnog stupa i postavljanjem kante za otpad okončana je ova aktivnost, a sve je obilježeno i kratkim druženjem članova Udruge s ravnateljom SŠ „Vitez“ Borisom Marjanovićem.

„Simboličnom akcijom željeli smo javnosti predstaviti Udrugu koju smo utemeljili proteklog mjeseca, s ciljem davanja doprinosa kvalitetnijim uvjetima života u sredini u kojoj želimo graditi vlastitu budućnost. Odlučili smo za ovaj korak obzirom na početak nastavne godine, a sudeći prema već pristiglim reakcijama nismo pogriješili. Nadam se kako smo ovom akcijom dali doprinos uređenju Općine, ali isto tako očekujem da će uskoro doći do sustavnog uređenja središta Viteza, što, uvjeren sam, sve Vitežanke i Vitežani priželjkuju. Ovim putem želim uspješnu novu nastavnu godinu svim učenicima i djelatnicima osnovnih i srednjih škola“, kazao je Nikola Šarić, inicijator akcije.

Iz Udruge su na koncu zahvalili svima koji su dali doprinos u realizaciji ove akcije, a to su poduzeća „Real comerc“ i „Mondo mobili“ iz Viteza, Općina Vitez i osoblje Srednje škole.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend