Lokalne vijesti

Župne obavijesti

Ovoga četvrtka obilježavamo blagdan Tijelova, Brašančeva. Tijelovo je zapovjedna svetkovina – kod nas su svete mise samo u župnoj crkvi: rana, pučka i večernja misa s procesijom oko crkve.

U petak u 19 sati učenici i profesori osnovne glazbene škole iz Viteza pripremili su koncert koji će biti u crkvi sv. Mateja u Kruščici. Pozivamo sve na ovaj koncert kako bismo čuli što su mladi u glazbenoj školi kroz proteklu godinu naučili i pripremili za ovaj koncert. Koncert je humanitarnog karaktera, a sva prikupljena sredstva namijenjena su liječenju oboljele djevojčice iz Busovače – Anamari Šafradin.

 

U subotu je proslava svete krizme koje za krizmanike i kumove počinje u 10 sati, a za sve ostale u 11 sati. Sveta krizma je sakrament mladih cijele župe i zato pozivamo sve vjernike na misno slavlje koje će predvoditi uzoriti kardinal Vinko Puljić. U petak u 16,30 sati je ispovijed krizmanika i kumova.

U nedjelju je godišnjica stradanja osmero djece u Kamenjačama – misa za poginulu djecu bit će u nedjelju, 10. lipnja, kod spomenika Osmica u 18 sati.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend