Lokalne vijesti

UO HKD “Napredak” Vitez donio Odluku o pokretanju rješavanja pitanja imovinsko-pravnih odnosa

U prostorijama Hrvatskog kulturnog društva “Napredak” podružnica Vitez, sinoć je održana je 74. redovita sjednica Upravnog odbora.

Na Dnevnom redu nalazilo se šest točaka, a osim tehničkih, usvajanja Zapisnika s prethodne sjednice, davanja suglasnosti za održavanje promocije knjige “Iščekujući zoru”, autora Matiasa Zečevića, koja će se održati u četvrtak, 12. rujna, u prostorijama Napretka u 20:00 sati i tekućih pitanja, na sjednici je doneseno i nekoliko bitnih Odluka.

“Zasigurno, najvažnija jest Odluka o pokretanju rješavanja pitanja problema koji se tiču imovinsko-pravnih odnosa, o čemu će javnost uskoro biti informirana. Upravni odbor je, između ostalog, odredio Odbor za rad na rekonstrukciji prostorija na zgradi Napretka, a Odbor će, osim članova predsjednika Zorana Kupreškića i člana Nikole Šarića, voditi inženjer arhitekture, Nataša Radeljić. Također, o radovima na objektu Napretka, odnosno rekonstrukciji tavanskih prostorija, javnost će biti informirana”, priopćeno je iz HKD Napredak, podružnica Vitez.

Sjednici je nazočio i dopredsjednik Središnjeg odbora Hrvatskog kulturnog društva “Napredak”, Josip Križanović. S dopredsjednikom Križanovićem dogovoren je posjet predsjednika HKD “Napredak” Nikole Čiće podružnici u Vitez, u petak 13. rujna, u 18 sati.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend