Svijet

Unajmila me da joj likvidiram muža i djecu, u zadnji tren sam se slomio i odustao

Shelly Ann Carter (42) uhićena je zajedno sa svojim mnogo mlađim dečkom Ryanom Starkom (23) nakon što se plaćeni ubojica kojeg je unajmila da likvidira njezina muža sam prijavio policiji, piše The Daily Beast.

Dreserica pasa iz Ohija ponudila je ubojici 1000 dolara i automobil da ubije njezina 44-godišnjeg supruga Christiana Cartera, s kojim je trenutačno u brakorazvodnoj parnici. No, kako je priznao policiji u Middletownu, unajmljeni ubojica se predomislio kad je shvatio da bi prilikom Carterove likvidacije bili ugroženi i životi njegove djece, stare 7 i 11 godina. Tada je odlučio otići na policiju.

Unajmila ubojicu jer je ‘očajnički željela zadržati kuću’

Istraga je pokazala kako je Shelly Ann željela da njezin suprug strada u ‘prometnoj nesreći’. Pritom, kako je rekla ubojici, nije mnogo marila za to hoće li u nesreći stradati i njegova djeca.

“Ovo je sasvim bizaran slučaj. Plaćeni ubojice obično nemaju savjesti. Dobro je što je ovaj odustao od ubojstva. Kako za Cartera, tako i za njegovu djecu jer njegovoj ženi je, očito, bilo sasvim svejedno hoće li djeca stradati”, rekao je policijski poručnik Jim Cunningham.

“Ovo je nešto što ne očekujete da vam se može dogoditi. Viđate to na televiziji ili na filmu, ali mislite da se to vama nikad ne može dogoditi. Preplavile su me sve moguće emocije koje možete zamisliti: od bijesa do straha i smetenosti”, rekao je vidno potreseni Christian “Tony” Carter, zahvalivši se plaćenom ubojici zbog toga što je odustao od “ugovorenog posla”.

Policija nije otkrila motive ovog naručenog ubojstva, no prijatelji i rođaci Carterovih kažu da je Shelly Ann očajnički željela zadržati kuću u kojoj živi i koju je smatrala kućom iz snova. A sudac koji vodi brakorazvodnu parnicu Carterovih donio je odluku da svoju novu kuću moraju prodati.

“Kupili su zemlju još prije 11 godina i lani su konačno počeli graditi tu kuću. Odlučila je zadržati tu kuću pod svaku cijenu. Srećom, to joj nije uspjelo”, rekla je Carterova prijateljica Amy Wray.

Shelly Ann se prvi put srela s neimenovanim ubojicom 16. rujna i platila mu 500 dolara. Još 500 dolara i terenac trebala mu je dati nakon obavljenog posla.

Nakon ubojičine prijave, policija je 21. rujna pretresla kuću Carterovih prije negoli su Shelly Ann i Starka pronašli i uhitili u restoranu Madison Inn.

Stark, koji je već prije krivično kažnjavan, imao je, navodno, kod sebe pištolj kalibra 0,22,  pa ga se tereti za posjedovanje vatrenog oružja u alkoholiziranom stanju. Shelly Ann će, pak, odgovarati za trostruki pokušaj teškog ubojstva.

Zbog udruživanja radi počinjenja ubojstva optuženi su i polubrat Shelly Ann Carter, Casey Fryman (32) i njegova supruga Sarah (21), koji su Shelly Ann i upoznali s plaćenim ubojicom.

Znali smo da je luda, ali ne i da je toliko luda

“Znali smo da je luda, ali ne i da je toliko luda”, napisao je jedan njezin poznanik na Facebooku.

“Bila je dobra i draga osoba, no vezala se uz pogrešnog čovjeka”, kaže drugi prijatelj Shelly Ann Carter.

Nije poznato kako je Shelly Ann upoznala Starka, no prema statusima na njezinu Facebook profilu dalo bi se zaključiti da se poznaju od ožujka ove godine.

Carterovi su u braku od 2011. “Hvala ti Bože što si me blagoslovio kad sam upoznala Cartera i njegovu obitelj. Dao si mi dar koji sam željela cijeloga života”, napisala je te godine za Božić Shelly Ann na svojem Facebook profilu.

(VL)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend