Zanimljivosti

Ultra sretni dobitnici: Jednim sms-om do nagrade!

U toku je treća sedmica velike Pan nagradne igre i danas su dodjeljene nove dnevne nagrade. Broj nagrađenih se svakim danom povećava, a danas smo došli do broja 170. Ne brinite, do kraja ima još puno nagrada i prilika za vas da osvojite neku od ukupno 514 vrijednih nagrada.

Danas najviše sreće su imali Sarajlije, Tuzlaci, Kakanjci te učesnici nagradne igre iz Živinica i Kalesije. Idemo redom! Dobitnici ruksaka Pan UEFA EURO 2016™ su: Emrah Hodžić iz Tuzle, Ilmar Berbić iz Kaknja, Dejan Ačimović iz Sarajeva i osobe koje su kodove sms-om poslale sa brojeva telefona: 063 184 *** i 062 706 ***. Replike oficijelne lopte UEFA EURO 2016™ osvojili su: Sedina Kurtalić iz Sarajeva, Zahir Kobilica iz Kaknja, Mario Tadić iz Živinica, Nijaz Čajtinović iz Kalesije i Bakir Šikarić iz Sarajeva.

Bakiru Šikariću iz Sarajeva samo jedan sms je donio sreću. „Prvi put igram Pan nagradnu igru i već sam osvojio nagradu na osnovu samo jedne sms poruke. Sjedilo sam sa prijateljima, gledao utakmicu i pili smo Pan. Odlučio sam poslati kod koji je bio na unutrašnjoj strani čepa i eto imao sam sreće. Od lopte smo krenuli, a igram do prvenstva!“ simpatično je poručio Bakir.

Budite i vi jedan od sretnih dobitnika i okušajte svoju sreću uz Pan!

Pronađite kod na unutrašnjoj strani čepa Pan piva, koji se nalazi na proizvodima sa specijalnom ambalažom u duhu prvenstva: Pan Lager povratnoj boci 0,5l i Pan Lager Mega pet 2l, i pošaljite SMS-om na broj 091 212 410 ili putem www.pan.ba. Možete slati neograničen broj kodova sa istog broja te tako povećati šanse za osvajanje neke od sjajnih Pan nagrada.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend