Lokalne vijesti, Vijesti iz BiH

Uhićeno 29 osoba tijekom policijskih pretresa u tri županije; u KSB uhićene četiri osobe

Policijski timovi Unsko-sanske, Sarajevske i Srednjobosanske županije su danas izvršili pretrese na 32 lokacije, prilikom čega su u Zenici uhitili 23 osobe, u Sarajevu dvije i četiri u SBŽ.

Riječ je o nastavku opsežne policijske akcije kodnog naziva “Mreža IV”, koja se provodi u suradnji s Federalnom upravom policije i usmjerena je na uhićenje i procesuiranje osoba koje se sumnjiče za krivična djela zlouporabe opojnih droga i nedozvoljeno posjedovanje oružja i streljiva.

 | Autor :

Pretresi su izvršeni s ciljem pronalaženja i privremenog oduzimanja predmeta koji mogu poslužiti kao dokaz u daljnjem postupku te lociranja i uhićenja osoba koje su mete akcije. Ukupno je uhićeno 29 osoba, neki od osumnjičenih su već u pritvoru, a ova policijska akcija još uvijek nije završena pa se može očekivati da će biti i još uhićenih.

 | Autor :

Glasnogovornica Ministarstva unutarnjih poslova ZDŽ Aldina Alić kazala je za Klix.ba da je jedna osoba, koja je također meta akcije, već na izdržavanju kazne u zatvoru, da su dvije osobe u pritvoru iz prethodne akcije za trgovinu ljudima, a da se za tri osobe još uvijek intezivno traga te da je raspisana tjeralica.

(www.vecernji.ba)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend