Sport

UEFA odredila termine završnice Lige prvaka

Izvršni odbor UEFA-e je na sastanku koji još uvijek traje zvanično potvrdio kako će se sezone u Ligi prvaka i Europskoj ligi privesti kraju na način da će se odigrati završni turniri.

Kao što je ranije i najavljeno, u Lisabonu će se odigrati završnica elitnog takmičenja – “Final eight”, od 12. kolovoza, dok će nekoliko njemačkih gradova biti domaćini četvrtfinalne faze Europske lige, počev od 10. kolovoza.

U Lisabonu će se finale Lige prvaka odigrati 23. kolovoza, a utakmica za titulu Europske lige igra se u Kelnu dva dana ranije.

Superkup Europe bit će odigran u Budimpešti 24. rujna.

Odlučeno je i da format Europskog prvenstva 2021. godine ostane nepromijenjen i da će se mečevi igrati u 12 gradova.

Također, kako javljaju mediji s Otoka, određen je i datum za igranje utakmica baraža za Europsko prvenstvo, u kojem učestvuje i Bosna i Hercegovina.

Zmajevi bi Sjevernu Irsku na Bilinom polju mogli ugostiti 14. listopada, piše Belfast Telegraph, ali to još uvijek nije potvrđeno iz Niona.

Još uvijek čekamo na informacije o početku kvalifikacija za narednu sezonu Lige prvaka i Europske lige, u kojima će nastupiti bh. predstavnici Sarajevo, Željezničar, Zrinjski i Borac.


(Vijesti.ba / SCsport)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend