Lokalne vijesti

Udruga Volim Vitez otvorila službene urede u Vitezu

Četiri godine ustrajnog, marljivog i u potpunosti volonterskog rada Udruga Volim Vitez okrunila je 13.11.2020. godine prigodnom svečanošću te službenim otvorenjem ureda Udruge na adresi Stjepana Radića 1, u središtu Viteza. 

Ured je suvremeno opremljen svom potrebitom opremom za rad, a u osmišljen je kao kreativni prostor u kojemu se mogu održavati radni sastanci, radionice, edukacije te druge aktivnosti sličnog sadržaja. Prema riječima članica i članova Udruge službene prostorije u mnogome će im olakšati rad i djelovanje jer se obzirom na ozbiljnost u rad, niz realiziranih i novih projekata, kao i rasta broja članstva potreba za otvorenjem službenih prostorija nametnula kao prvi prioritet. 

Predsjednik Udruge Volim Vitez Stjepan Alilović zahvalio se svima koji godinama podupiru ovu vrijednu skupinu mladih ljudi, ne skrivajući radost zbog velikog dana za Udrugu Volim Vitez. Kazao je kako je Udruga, kao i njene prostorije dostupan svima koji istaknu želju za davanjem doprinosa lokalnoj zajednici jer samo snažna zajednica može učiniti da Vitez bude po mjeri svih, naglašavajući moto kojim se Udruga vodi: Vitez se voli djelima!

Udruga Volim Vitez osnovana je u ljeto 2016. godine, a do sada iza sebe ima više od četrdeset realiziranih projekta tijekom koji su surađivali sa zdravstvenim radnicima, prosvjetnim djelatnicima, umirovljenicima, predstavnicima vjerskih zajednica, sportašima, književnicima, glumcima. Realizirala je niz karitativnih projekata, projekata kulturno- povijesnog aspekta, kao i niz edukacija, radionice i aktivnosti usmjerenih na mlade.

Od najznačajniji projekata ističe se gradnja dječjeg igrališta vrijednog više od 12 000 KM u Vitezu, niz svečanosti u povodu sjećanja na velikana Središnje Bosne, biskupa Garića, kao i projekti Pričaj mi priču, Radionice informatičke pismenosti, kao i pokretanje suvremenog komunikacijskog medija- viteški.ba.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend