Lokalne vijesti

UDiT KSB ove godine obilježava 10 godina od osnivanja; održana Izvještajna Skupština

U Novom Travniku je održana 9. Izvještajna Skupština Udruženja/Udruge dijaliziranih i transplantiranih bolesnika KSB.

Skupštinom je predsjedao Amar Seferović. Nakon usvojenog dnevnog reda, predsjednik Udruge Tomislav Žuljević prezentirao je Izvješće o radu za 2021., Financijsko izvješće za prošlu godinu i Plan rada i aktivnosti za 2022.

Osim redovitih aktivnosti i događaja, koje ova Udruga godinama organizira, a to su obilježavanje Svjetskog dana bubrega, Europskog dana darivanja organa, tredicionalni planinarski pohod-Memorijal “Darijan Šarac”, utrka “Vitez trči za svjetski dan bubrega”, ove godine su planirane i druge razne akcije posebno kada je u pitanju promocija donacije i transplantacije organa.

“I dalje ostajemo u kontaktu s pacijentima u dijaliznim centrima kako bismo imali informacije iz prve ruke o stanju i eventualnim problemima na koje Udruga mora i treba reagirati. Ove godine obilježavamo i jedan jubilej, a to je 10 godina od osnivanja UDiT KSB. To se svakako mora adekvatno obilježiti. Pratimo i radove na novoj dijalizi u Travniku, te se nadamo da će sve biti završeno do kraja godine”, rečeno je na Skupštini.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend