Vijesti iz BiH

UDiT F BiH pokrenuo humanitarnu akciju za nabavku UZV aparata

Udruženje/Udruga dijaliziranih i transplantiranih bolesnika F BiH pokreće Humanitarnu akciju za nabavku UZV aparata Nefrološko/transplantacijskom odjelu UKC Tuzla.

Akcija se provodi pod nazivom „Pružimo ruku pacijentima”.

Za pomoć ovom Udruženju/Udruzi obratili su se liječnici Internog odjela UKC Tuzla kako bi pokrenuli akciju i nabavili bolji i moderniji ultrazvučni aparat, koji bi pomogao kod pregleda bubrežnih pacijenata i bolje i točnije dijagnoze.

Udruženje/Udruga dijaliziranih i transplantiranih bolesnika F BiH prihvatilo je biti nositeljem aktivnosti u okviru ove humanitarne akcije, jer, kako navode, smatraju da je to u najboljem interesu dijaliznih i transplantiranih pacijenata.

“Na taj način ćemo olakšati rad liječnicima u najboljem bh. transplantacijskom centru, ubrzati i poboljšati transplantacijski program i tako pomoći i pružiti ruku našim kolegicama i kolegama koji su na dijalizi, ali i onima koji čekaju na transplantaciju nekog od unutarnjih organa”, priopćili su iz Udruženja/Udruge dijaliziranih i transplantiranih bolesnika F BiH.

Svoje novčane priloge možete uplaćivati na račun Udruge:

Broj tekućeg računa: 1406041130000166

Broj deviznog računa : 1406041200356109

SWIFT Code: SABRBA22 Sberbank

IBAN Code: BA391406041200356109

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend