Glazbene vijesti

Učiteljice najtraženiji ženski bend!

Tri atraktivne djevojke u nešto više od dvije godine napravile su pravi pozitivni bum na glazbenoj sceni. Priredile su nam ‘Šok‘ i poručile ‘Nema natrag‘, zapjevale ‘Generale‘ i onda zaplovile uz ‘Dunav‘.

One su Učiteljice i uvijek su dobro došle diljem regije i šire, jer zna se, gdje one stignu nastaje ‘Luda kuća‘.

Matea, Ana i Silvija vrijedno rade na svom albumu prvijencu, a tijekom dvije godine snimile su jedanaest spotova od Hrvatske, preko Grčke, Rumunjske i Crne Gore. U svim zemljama cure su osim spotova održavale i koncerte, tako da sada svi znaju kako podučavaju Učiteljice. Uz sve to, djevojke su pronašle vremena i za humanitarni rad.

Prvu polovicu desetog mjeseca provele su na zasluženom odmoru, i to sve tri na različitim destinacijama. Silvija i Matea su odabrale odmor u Hrvatskoj, dok je Ana odlučila odmoriti se na Tajlandu. Od 14.10. cure kreću sa serijom jesenskih koncerata, a njihov prvi album, koji bi trebao ugledati svetlo dana u dvanaestom mjesecu, samo što nije gotov. ‘Pored naših koncerata, imat ćemo ove jeseni i jednu seriju od desetak humanitarnih koncerata, jer želimo pomoći i razveseliti one kojima je pomoć najpotrebnija.’, poručuju Učiteljice.

Djevojke dakle nastavljuju radnim tempom, a mi vam donosimo datume i mjesta na kojima možete uživati u njihovim najvećim hitovima:

14.10. Slovenija, Maribor (Ploy)

15.10. Hrvatska, Zadar (Night Club Podroom)

20.10. Hrvatska, Sveti Ivan Zelina (Humanitarni koncert)

22.10. Slovenija, Grad

28.10. Slovenija, Novo Mesto (Cubus)

29.10. Hrvatska, Šibenik

05.11. Slovenija, Cerkvenjak (Anton)

16.11. Slovenija, Maribor (Trust)

19.11. Austrija, Beč (Casablanca)

10.12. Slovenija, Nedelica (Pri Studencu)

23.12. Hrvatska, Zabok (City)

26.12. Hrvatska, Pitomača (Club Tena)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend