Vijesti iz BiH

Učenici iz BiH otputovali na prestižni Cambridge

Trotjedni program, osim redovitog programa tečajeva, radionica i drugih aktivnosti, uključuje i svaki tjedan cjelodnevnu ekskurziju – obilazak Londona i drugih znamenitosti Velike Britanije.

Dvadeset sedam učenika iz BiH jučer je otputovao na prestižni Cambridge, na program ljetne škole engleskog jezika u Velikoj Britaniji. Učenici će 2 do 4 tjedna provesti u kampovima Cambridgea radeći po programu jedne od najstarijih engleskih škola. S učenicima je otputovala i profesorica Marija Vujica, vlasnica agencije Libar iz Ljubuškog, koja je službeni predstavnik Studio Cambridgea za BiH, piše Večernji list BiH.

Obilazak i učenje

Prolazeći program rada koji im je planiran, očekivanja učenika su unapređenje znanja engleskog jezika i upoznavanje kultura cijelog svijeta. U kampovima se nalaze njihovi vršnjaci iz cijelog svijeta te takav multinacionalni tečaj ima izrazito kvalitetan učinak. Trotjedni program, osim redovitog programa tečajeva, radionica i drugih aktivnosti, uključuje i svaki tjedan cjelodnevnu ekskurziju – obilazak Londona i drugih znamenitosti Velike Britanije.

Šest godina zastupništva

Iz agencije Libar ističu kako je ovo šesta sezona odlaska u Cambridge te da su zadovoljni zanimanjem roditelja i djece za ovo prestižno putovanje. Iskustvo i edukacija koju učenici dobiju ovim programom velike su vrijednosti te se stalno ponavlja teza kako je ulaganje u znanje – najbolje ulaganje. Znanje engleskog, u vrijeme pretpristupnih pregovora BiH s EU je ključno kako u zapošljavanju, tako i općem podizanju standarda te mogućnosti komunikacije s inozemstvom. Uvjereni smo kako je ovo jedan veliki korak mladoj generaciji učenika kojima će znanje engleskog biti sigurno nužno potrebno. Povratak svih učenika je planiran do 14. 8. letom iz Londona za Split.

Izvor: vecernji.ba

 

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend