Lokalne vijesti, Regionalne vijesti

U Vukovaru održana 3. međunarodna studentska konferencija SKEI 2018; najavljena SKEI 2019 u Vitezu

Pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović,  na  Veleučilištu „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru je održana  3. međunarodna studentska SKEI konferencija pod nazivom „STEM obrazovanje – temelj razvoja modernog društva“.  

 

Suorganizatori konferencije bili su Sveučilište/Univerzitet „VITEZ“  Vitez  i  MBS, Beograd.  Pored njihovih predstavnika, sudjelovali su i studenti, profesori i asistenti  drugih visokoškolskih ustanova iz Republike Hrvatske te iz Srbije.

 

Prilikom svečanog otvorenja istaknut je značaj ove konferencije za jačanje međunarodne suradnje, kao i razmjenu znanja i iskustava između studenata, nastavnog osoblja i prakse. Tom prilikom je dekanica Fakulteta poslovne ekonomije Sveučilišta „VITEZ, prof. dr. Jamila Jaganjac najavila SKEI 2019, koju će dogodine u Vitezu organizirati Sveučilište/Univerzitet „VITEZ“, u suradnji s partnerskim visokoškolskim ustanovama.

 

Sveučilište/Univerzitet „VITEZ“ se zahvaljuje studentima, profesorima i asistentima na iskazanome interesu za sudjelovanje na ovogodišnjoj konferenciji u Vukovaru, kao i partnerskim ustanovama na uspješnoj i kontinuiranoj suradnji. Posebno se zahvaljuje Veleučilištu „Lavoslav Ružička“ na organizaciji konferencije i ukazanome gostoprimstvu.

 

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend