Lokalne vijesti

U Vitezu otvorena suvremena benzinska crpka TP – BENZ d.o.o. Vitez

Most u Vitezu je ovih dana sigurno jedna od tema koja se nalazi u fokusu javnosti.

Radi se, svakako, o vrlo značajnom projektu za općinu Vitez, čime će središte grada biti lakše povezano s Poslovnim centrom PC 96 Vitez.

Infrastrukturni projekti sa sobom nose i privatne investicije, čemu svjedoči i izgradnja moderne benzinske crpke TP – Benz d.o.o. Vitez na samom prilazu novom mostu.

Radi se o investiciji poduzetnika Tome Petrovića, vrijednoj oko 2 milijuna konvertibilnih maraka.

Radi se o modernom i reprezentativnom objektu, urađenom po svim europskim standardima.

U okviru objekta nalazi se i caffe slastičarnica, kao i autopraonica, a sam enterijer je urađen tako da u svakom slučaju ostavlja izuzetan dojam na samog kupca. S bočne strane objekta nalazi se i vanjska terasa s prekrasnim pogledom na most i rijeku Lašvu.

Kako je izjavio Tomo Petrović, u izgradnji mosta sudjelovala su domaća poduzeća, BOSIL d.o.o. Vitez, Ecos d.o.o. Vitez, Kristal d.o.o. Vitez i mnogi drugi, a zahvaljuje i općinskoj administraciji na vrlo korektnoj suradnji tijekom izgradnje ovoga objekta.

Ono što je jako bitno u vremenu kada su uglavnom ovakve gospodarske aktivnosti rijetke i kada je kompletno gospodarstvo pod pritiskom zbog pandemije koronavirusom je činjenica kako je TP – BENZ d.o.o. Vitez uposlio 10 djelatnika.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend