Glazbene vijesti, Lokalne vijesti

U Vitezu održan koncert grupe Regina

U Vitezu je, u organizaciji Udruge Volim Vitez, portala viteški.ba i caffea House održan koncert grupe Regina, koju kao lider predvodi Aleksandar Čović, dobitnik nagrade za najbolju kompoziciju na Eurosongu 2009. godine za pjesmu Bistra voda kao predstavnik BiH.

Iako je koncert najprije najavljen za subotu, uslijed vremenskih neprilika održan je u nedjelju, a publiku je do nastupa popularne Regine zabavljao DJ Bobo. “Sama”, “Zvat ću te pile moje”, “Kalimero”, “Bježi dok si mlad”, “Bistra voda”, hitovi su ove grupe kojima je započeo koncert te se publika zagrijala u prohladnoj večeri sve do konca nastupa koji je završen, također, uspješnim stihovima u izvedbi Regine “Kad poludimo” i “Ljubav nije za nas”.

“Jako sam sretan da sam nakon nekoliko godina ponovno u Vitezu. Velika zahvala publici, a posebno organizatorima na pozivu i čestitka za ideju i organiziranje jedne lijepe večeri koju su darovali svome gradu“, rekao je za medije Aleksandar Čović Regina.

Uz uživanje u koncertu publici je bio priređen i besplatan roštilj te pokloni iznenađenja, a iz Udruge Volim Vitez kazali su kako i ovom aktivnosti žele doprinijeti ugodnijem ambijentu života u Vitezu kroz kreiranje kulturno- zabavnog sadržaja. Posebno su zahvalili publici koja je podržala ove aktivnosti.

VIDEO S KONCERTA JE DOSTUPAN OVDJE.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend