Sport

U utakmici Ragbi liga klub Vitez – Ragbi liga klub Novi Beograd presudilo iskustvo gostiju

Proteklog je vikenda u Vitezu, na stadionu NK Šantići, u okviru skupine Zapad, Regionalne Balkan super lige odigrana utakmica 3. kola između domaće ekipe Ragbi liga klub Vitez i gostiju Ragbi liga klub Novi Beograd.

 

Pobijedila je ekipa Novog Beograda rezultatom 30:10. Ekipa Viteza je dobro ušla u utakmicu, imala dva vodstva te uspješno parirala iskusnoj ekipi Novog Beograda, da bi gosti do konca prvoga poluvremena poravnali rezultat. Na odmor se otišlo sa rezultatom 10:10. Do polovine drugoga poluvremena igralo se kvalitetno i dinamično, izmjenjivali su se napadi sa obje strane, prava ”rovovska borba”. Polovinom drugoga poluvremena prevladalo je iskustvo gostiju koji su uspjeli su da dođu u vodstvo koje su održali do konca utakmice.

Utakmicu su sudili Vladan Kikanović iz Beograda i Albin Isaković iz Zenice. Utakmica je protekla u fer i korektnom ozračju.

Na ovoj utakmici od dresa Viteza se oprostio dugogodišnji igrač i kapetan Mateo Šola koji odlazi u Irsku i vjerojatno će karijeru nastaviti u nekoj od tamošnjih momčadi.

Pred ekipom Viteza sada slijede dva gostovanja, a trener Dado Vrebac igrom i angažiranošću igrača može biti zadovoljan. Na raspolaganju ima 25 igrača koji mogu odgovoriti zadaći kako na klupskom tako i reprezentativnom planu.
Nakon utakmice Ragbi liga klub Vitez je izrazio zahvalnost Ragbi liga savezu Srbije i Evropskom ragbi liga savezu na potpori koju daju klubu.
“Ove godine u prvoj sezoni Regionalne lige prioritetni cilj nam je igranje što više utakmica i stjecanje iskustva, kako bi u narednu sezonu ušli što spremniji i s ambicijama za dobar plasman.
Hvala svima koji nam pomažu da igramo ovaj plemeniti sport, a posebno poduzeću FIS iz Viteza”, poručili su iz Ragbi liga kluba Vitez .
Previous ArticleNext Article

Send this to a friend