Lokalne vijesti

Najavljujemo: 5. Memorijalni pohod “Darijan Šarac”

HPD Vitez i Udruga dijaliziranih i transplantiranih bolesnika SBK/KSB za sve građane, ljubitelje prirode i planinare organizira peti po redu Memorijalni pohod “Darijan Šarac” koji je ujedno i Ljetni noćni pohod!
Ovaj pohod se organizira u povodu prerane smrti šesnaestogodišnjeg Darijana Šarca, kojemu je 2010. g transplantirano srce, ali je na žalost početkom 2012. preminuo. Pohod se organizira u subotu, 10.09.2016., tri dana prije Darijanovog 21. rođendana.
Cilj ove aktivnosti i ovog pohoda je sjećanje na prerano preminulog Darijana, promoviranje zdravog načina života, dizanje svijesti kod građana o važnosti darivanja organa i tkiva u svrhu liječenja i zahvala obitelji Šarac na srdačnom i toplom prijamu naših članova, koji su hodočastili u Međugorje u ljeto 2011. godine.
I ove godine, kao i predhodnih, očekujemo da će nam se pridružiti i Darijanovi roditelji.

PROGRAM, SUBOTA 10.09.2016:

17,00 OKUPLJANJE NA GRADSKOM TRGU
17,30 POLAZAK NA POHOD
Relacija: Gradski trg- Novo gradsko groblje -Nebašce-Osoje-Liskovina- Bijakovica-Zabrđe-Zaselje
20,30 DOLAZAK NA ZABRĐE odmor i okrepa
21,00 POLAZAK SA ZABRĐA
22,00 DOLAZAK U ZASELJE

Po dolasku u Zaselje, za sve sudionike pohoda organizatori će osigurati topao čaj i prigodan obrok iz planinarske kuhinje. Ovisno o broju zainteresiranih, moguće je organizirati prijevoz sudionika od Krečana u Gornjoj Večeriskoj.

NAPOMENA: Sa sobom obvezno ponijeti baterijske lampe, a odjeću i obuću prilagoditi vremenskim uvjetima! Hodate na vlastitu odgovornost!
(Radio Vitez)

 

 

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend