Lokalne vijesti

U pucnjavi smrtno stradao T. Kutleša

Agencija Srna, pozivajući se na svoje izvore u policiji, objavila je kako je Marinko Andrić ubio danas iz vatrenog oružja Tonu Kutlešu u Novoj Biloj kod Travnika.

„Andrić i Kutleša pucali su danas jedan u drugoga ispred motela “Dani”, pri čemu su obojica zadobila teške tjelesne povrede. Povrijeđenima je liječnička pomoć ukazana u bolnici Nova Bila, gdje je Kutleša podlegao povredama“, javlja Srna. Srna neslužbeno saznaje da je jedan pogođen u grudni koš, a drugi u nogu. Andrić je vlasnik motela “Dani” u Novoj Biloj, dok je Kutleša brat vlasnika ugostiteljskog objekta “Code” u Novom Travniku.

 

Informacija koja je nama potvrđena u MUP-u KSB, istina štura je i kaže kako je danas u 10,20 sati prijavljeno Policijskoj stanici Travnik da je u navedeno vrijeme u Novoj Biloj došlo do pucnjave iz vatrenog naoružanja i da ima povrijeđenih osoba. Ophodnja policije upućena je na mjesto događaja i osigurava područje. Prema našim saznanjima, oružanom sukobu prethodila je tučnjava u ugostiteljskom objektu MGM, vlasništvo M.G. iz Nove Bile.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend