U Poliklinici Vitalis snimanje magnetnom rezonancom uz uputnicu i odobrenje ZZO KSB

Potpisivanjem ugovora sa Zavodom za zdravstveno osiguranje Kantona Srednjiša Bosna, svim osiguranicima u KSB omogućeno je snimanje magnetnom rezonancom u Poliklinici Vitalis na trenutno najmodernijoj magnetnoj rezonanci jačine 3 TESLA. i to bez lista čekanja.

Nalaze očitavaju vrhunski stručnjaci.

Postupak dolaska na pregled je slijedeći:


1. nakon postavljanje indikacije za MRI snimanje od strane nadležnog specijaliste, potrebno je dobiti odobrenje MRI pregleda od Liječničkog povjerenstva ZZO ili rješenje o odobravanju usluga MR-a od Povjerenstva za prava osiguranika
2. u hitnim slučajevima pacijenta na MRI pregled može uputiti direktno specijalista neke od bolničkih zdravstvenih ustanova s područja Kantona Središnja Bosna, sa hitnom uputnicom

Nakon obavljanja jednog od ova dva postupka, pacijenti se javljaju na slijedeće brojeve:
+387 63 437 825
+387 63 222 739
radiologija@poliklinikavitalis.com
www.poliklinikavitalis.com

Poliklinika Vitalis trenutno posjeduje najmoderniji uređaj magnetne rezonance jačine čak 3 TESLA proizvođača Philips. Snimke očitavaju njihovi vrhunski radiolozi. Ova ustanova već duže vrijeme pokazuje spremnost za moguću suradnju sa svim županijskim zavodima, a u ovom slučaju osiguranici Zavoda zdravstvenog osiguranja KSB će imati najbolju moguću skrb.

Za više informacija i narudžbe kontaktirajte direktno Zavod zdravstvenog osiguranja KSB ili Poliklinu Vitalis na brojeve:
+387 36 310 210
+387 63 222 739