Lokalne vijesti

U požaru na Vlašiću povrijeđene dvije osobe

Tijekom protekla 24 sata, na području Policijskih uprava Kantona Središnja Bosna prijavljeno je 7  kaznenih djela. Dogodilo se 6 prometnih  nezgoda, u kojima nema ozlijeđenih osoba. Iz prometa su isključena 2 vozila i 3 vozača.

Požar

 

– Dana 28.06.2013. godine, oko 01,30 sati, u Policijsku stanicu Travnik obratio se dežurni Policijske ispostave Babanovac i dojavio da mu se obratila nepoznata muška osoba i javila da na lokalitetu Dolina Panjeva na Babanovcu gori vikendica. Na lice mjesta upućena ophodnja policije i  Vatrogasna jedinica-Travnik. Oko 02,30 sati, ophodnja policije je javila da su vatrogasac A.D i Đ.P. ozlijeđeni i prevezeni u kantonalnu bolnicu Travnik, gdje su im konstatirane lakše tjelesne ozljede. Istraga je u tijeku.

Naknadno rasvijetljena kaznena djela

– Dana 27.06.2013. godine, istražitelji Policijske stanice Vitez naknadno su rasvijetlili kazneno djelo „Oštećenje tuđe stvari“ počinjeno 20.06.2013. godine u mjestu Preočica, na štetu sportske kladionice „5 PLUS“. Počinitelj je J.T. iz Viteza. Protiv istog slijede Zakonom propisane mjere i radnje.

– Dana 27.06.2013. godine, istražitelji Policijske stanice Bugojno rasvijetlili su dva kaznena djela i to:

kazneno djelo „Krađa“ počinjeno 12. 06. 2013. godine na štetu K.Č. iz Bugojna. Počinitelj je F.S. iz Bugojna.

– kazneno djelo „Krađa“ počinjeno 26.06. 2013. godine na štetu Z.K. Počinitelj navedenog djela je E.I. iz Bugojna.

Protiv navedenih slijede Zakonom predviđene mjere i radnje.

(MUP KSB)


Previous ArticleNext Article

Send this to a friend