U petak počinje prodaja ulaznica za koncert Miligrama!

Karte za veliki koncert Miligrama u sarajevskoj Zetri, koji već odavno nosi epitet najvećeg derneka na Balkanu, bit će puštene u prodaju u petak 29.04.2016. godine. U prodaji će se naći ulaznice za parter (10 KM), tribine (15 KM), centralna vip tribina (25 KM), te backstage ulaznice po cijeni 25 KM.

Ulaznice se mogu kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: ulična prodaja Ferhadija i plato Skenderija, službeni ulaz Hayat TV-a, biletarnica BKC-a, VTA Travel Agency – agencije u Mostaru, Sarajevu i Travniku, turistička agencija Bisstours Zenica (Školska 10), a uskoro objavljujemo i proširenu listu prodajnih mjesta.

Najpopularniji regionalni bend Miligram, ponovo dolazi u Zetru i to 27. maja 2016. godine. Koncert u Zetri bit će tematski inspirisan i ponudiće jedan potpuno nov doživljaj muzike sa Balkana i poruku koju taj koncert šalje. Bit će to muzička bajka, kakvu nismo vidjeli na ovim prostorima, upotpunjena sa  još neviđenim rekvizitima, svjetlosnim efektima i  još puno drugih novina.

Miligram je prije tri godine u Sarajevu imao jedan od najboljih koncerata koji su se održali u svojoj karijeri. Na koncertu je bila publika od 7 do 77 godina. Nevjerovatno je koliku je pozitivnu energiju pružio Miligram publici, a i publika Miligramu. Frontmen grupe Miligram Aleksandar Milić Mili je izjavio da će mu sarajevski koncert ostati u srcu do kraja života.

Aleksandar Milić Mili je nadmašio sebe novim četvrtim  albumom kojim je otvorio potpuno novi muzički pravac i stvorio savršenu muzičku fuziju na albumu „Magnetic“ sa čak 13 pjesama, a od toga pet dueta.

Miligram je jedan od najmlađih bendova s prostora ex yu , koji je sa tri albuma i u roku od dvije godine napravio jedan od najbržih proboja na muzičkom tržištu cijelog Balkana. Kombinujući različite muzičke stilove od roka, hausa i etno muzike, kao i nevjerovatne energije na svojim koncertima, Miligram je skupio ogroman broj svojih poklonika nakon prepunih velikih prostora sirom Balkana, kao što su “Zetra” u Sarajevu, “Cveticarna” u Ljubljani, Mejdan u Tuzli. Combank Arena u Beogradu itd.

Očekujemo da će koncert MILIGRAMA koji je zakazan za 27.05. 2016. Zetra  ponuditi jedan nov standard u organizaciji i produkciji domaćih koncerata. MILIGRAM je jedno osvježenje na muzičkoj sceni. Prošli koncert MILIGRAMA u Sarajevu je bio rasprodat, što očekujemo i ovaj put.