Glazbene vijesti

U novom singlu Učiteljice donose buru i tsunami

Nakon singla “Samo je Sava znala da sam prava”, kojim su osvojile radijski eter i srca brojnih obožavatelja, atraktivne Učiteljice s velikim uzbuđenjem predstavljaju pjesmu “Bura & Tsunami”.

Potencijalni ljetni hit zajedničkim su snagama iznijeli hitmejkeri Dušan Bačić i Bojan Dragojević, a Andrea, Ana i Silvia izvele su ga onako kako samo one znaju. Režiju i produkciju spota već tradicionalno potpisuje Dušan Bačić za Orange videos Production. Nakon višegodišnje stanke uzrokovane epidemiološkom situacijom, Učiteljice su jedva dočekale ljeto i druženje s obožavateljima na brojnim nastupima diljem Lijepe naše, ali i čitave regije.

Sretna sam da nam je raspored koncerata za ovo ljeto već pun, a nova pjesma je kao stvorena za velike fešte koje planiramo raditi s našom publikom. Osjeća se pozitiva svugdje gdje se pojavimo i jako smo sretne zbog toga, a to ćete čuti i u našoj novoj pjesmi, Bura & tsunami“, poručila je Andrea.

Ovim singlom Učiteljice su potvrdile status jednog od najzanimljivijih ženskih sastava u regiji, a nova pjesma odzvanjat će i na najljepšoj ljetnoj pozornici u okviru ovogodišnjeg, 14. po redu CMC festivala u Vodicama

CMC nam je omiljeni festival, već nekoliko puta smo imale nastupe u Vodicama i svaki put je bilo sjajno, a pjesme su postajale hitovi. Dosta nam je pandemije, pravo je vrijeme za koncerte, ljubav i pozitivu”zaključile su Ana i Silvia

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend