Zanimljivosti

U Njemačkoj se traže muškarci za medicinsko istraživanje: Može se zaraditi 5.000 eura

Više od 8,5 milijuna ljudi u Njemačkoj boluje od dijabetesa a broj oboljelih se svakodnevno povećava. Berlinski institut za farmakologiju provodi istraživanje kako bi pomogao oboljelima i hitno treba podršku. Traže se muški sudionici za trenutačno istraživanje.

Ne samo da se može dati veliki doprinos istraživanju lijekova, već se može dobiti i 5.055 eura naknade.   Institut je objavio da traže zdrave muškarce za studij u Berlinu, piše Fenix-magazin.

  Sudjelovati mogu zdravi muškarci u dobi od 18 do 55 godina koji su u potpunosti cijepljeni protiv SARS-CoV-2 ili su se oporavili. A ako su k tome još i nepušači ispunjen je i treći kriterij.   Konačno, Indeks tjelesne mase (BMI ) ispitanika trebao bi biti između 20,0 i 29,9.  

Trajanje studije je osam tjedana u koju je uključeno: -17 dana boravka u stacionaru -pet ambulantnih posjeta -ambulantni preliminarni i kontrolni pregled .

Naravno, tijekom cijelog studija pruža se medicinska skrb od strane stručnjaka Instituta za kliničku farmakologiju. Svatko tko sudjeluje u toj studiji doprinosi istraživanju lijekova i prima naknadu troškova od 5.055 eura.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend