U Jajcu za dva dana počinje Kraljevski festival zabave!

Na Kraljevski festival koji se održava u Jajcu, stižu regionalne glazbene zvijezde gdje će u subotu 22. lipnja na najljepšoj pozornici uz vodopad Plive nastupiti Crvena Jabuka, a u nedjelju, 23. lipnja Tomislav Bralić i klapa Intrade.

Kraljevski festival zabave ove se godine održava po drugi put, a na njemu su prošle godine nastupili Jelena Rozga i Željko Bebek. Festival se održava u razdoblju kada se slavi blagdan svetog Ivana Krstitelja i kada se u Svetištu u Podmilačju okupe vjernici i ne samo katolici, iz više država okruženja.

“Za potrebe ovog festivala prethodno je izgrađena montažna bina iznad rijeke Vrbas ispod veličanstvenog Plivinog vodopada, veličine 120 m2. Ove godine na festivaluj će nastupiti jedan od najpopularnijih bendova bivše države, Crvena, Tomislav Bralić i klapa Intrade čiji je nastup izazvao veliko zanimanje u Jajcu i okolici. Očekujemo kraljevsku zabavu u Kraljevskom gradu Jajcu.”, najavio je Anto brtan, ravnatelj Agencije za kulturno – povijesnu baštinu i razvoj turističkih potencijala grada Jajca koja je ujedno i glavni organizator festivala.

“Koristim prigodu i zahvaliti se našim partnerima iz Mostara, prije svega Ivanu Glibi, što su prepoznali Jajce i njegove potencijale i što su ovim festivalom dodatno osnažili turističku ponudu našega grada”, naglasio je dodatno Brtan!