Sport

U gradskom derbiju, pioniri Škole košarke „Prvi koš“ Vitez slavili protiv OKK „Vitez“, pionirke poražene!

U vikendu iza nas, odigrano je redovno košarkaško kolo No 1 Lige mladih SBK/KSB. U gradskom derbiju, u GSD Vitez, sastali su se Škola košarke „Prvi koš“ Vitez i OKK „Vitez“.
Pioniri Škole košarke „Prvi koš“ Vitez su odigrali odličnu utakmicu, te od samog početka dali do znanja da će vršnjaci iz OKK „Vitez“ teško do bodova u ovoj utakmici. U kratkom razgovoru sa trenerom Marka Matijanića, saznali smo da je jedan jako dobar period treninga iza ove selekcije, ali i uopće u svim selekcijama Škole košarke.
„Radili smo vrijedno i temeljito čitavo ovo vrijeme. Kako sezona odmiče, vjerujemo da ćemo biti još bolji. Odigrali smo odličnu utakmicu i zabilježili uvjerljivu pobjedu rezultatom 90-60. Čestitam dečkima, jer su zaslužili da se nagrade jednom ovakvom pobjedom. Nastavljamo raditi i dalje i nadamo se dobrim rezultatima na kraju sezone.“ poručio nam je trener Marko Matijanić.
Pionirke Škole košarke „Prvi koš“ Vitez ipak su morale čestitati ekipi OKK „Vitez“ na zasluženoj pobjedi. Po riječima trenera Matijanića, ovu selekciju tek čekaju najbolje sezone u godinama pred nama.

Rezultati:
Škola košarke „Prvi koš“ Vitez – OKK „Vitez“ Vitez
pioniri – 90:60
pionirke – 20:66

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend