Glazbene vijesti

U dvoje je uvijek bolje, Valentinovo uz Tonija Cetinskog!

Izniman glazbenik i čovjek koji uvijek ističe kako je ljubav njegov pokretač i životni moto, na najljepši će mogući način uljepšati Valentinovo pred nama.

 

Bez obzira jeste li već pronašli svoju srodnu dušu, ili ste još uvijek u potrazi za pravom ljubavlju, pjesme i izvedbe Tonija Cetinskog uvijek diraju srce i dušu.

A Toni će vas upravo takvim i boljim emocijama, ispuniti na trostrukoj koncertnoj poslastici koja je pred nama. Slovenija će uživati u njegovim najvećim hitovima dva dana zaredom, 16.02. u Ljubljanskoj Cvetlićarni, a dan kasnije 17.02. u sportskoj dvorani ŠIC u Ljutomeru.

Uvod u dane ljubavi, biti će nastup u Samoboru, na Trgu kralja Tomislava, 13.02. u sklopu Samoborskog fašnika.

Jedno je sigurno, očekuju vas odlični koncerti, jer Toni i njegov bend uvijek daju sve od sebe. Svaka nova pjesma dovodi atmosferu do usijanja, a od uvodnih taktova i izlaska na pozornicu fanovi pjevaju s Tonijem u glas. Sve to još je jedna potvrda, kako je novi drugačiji zvuk, kojeg promovira acoustic/electric projektom, u kojem pjesme izvodi u akustičnim varijantama, pun pogodak.

Istodobno, svakom novom skladbom, nastavlja raditi na sebi, svojim pjesmama, izvedbama, kako bi bio što bolji, što publika svih generacija cijeni i poštuje. Dokazao je to i aktualnim singlom ‘Nemam sreće s tobom‘, koji je od prvog pojavljivanja u eteru osvojio struku i slušatelje diljem cijele regije.

Ne propustite se stoga predati ljubavi i uživajte u neponovljivim Tonijevim koncertima koji su pred nama:

13.02. Hrvatska, Samobor, Trg kralja Tomislava 5 (Samoborski Fašnik)

16.02. Slovenija, Ljubljana, Cvetličarna

17.02. Slovenija, Ljutomer, Športna dvorana ŠIC Ljutomer

 

 

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend