Sport

Treneri složni: Rezultat nije realan

NK Vitez je u jučerašnjoj utakmici poražen od strane FK Sarajeva rezultatom 0:1. Vitežani su nesretno primili gol u zadnjoj minuti susreta.

Ogorčenje i žal okarakterizirali su tiskovnu konferenciju organiziranu nakon susreta, a na kojoj su govorili trener gostiju, Mehmed Janjoš, i trener domaćih, Boris Pavić.

“Na početku bih se zahvalio domaćinu na dočeku. Sve je bilo u najboljem redu kao što se i očekuje i zna od Viteza. Što se tiče utakmice, igra nije bila na zavidnom nivou. Obje ekipe su bile jako nervozne. U prvom poluvremenu Vitez je promašio dva zicera, a u drugom poluvremenu mi i onda smo s mnogo sreće u 90. minuti postigli pogodak. Kada se sve sabere, mislim da bi najrealniji rezultat bio neriješeno, ali moramo biti zadovoljni pobjedom od 0:1”, rekao je Janjoš.

Trener domaćih, Pavić, nije imao mnogo razloga za zadovoljstvo usprkos odlično prikazanoj igri i požrtvovnosti naše ekipe:

“Naravno da ne možemo biti zadovoljni kada izgubimo utakmicu, pogotovo na ovakav način. Moram čestitati kolegi Janjošu i Sarajevu na pobjedi. Oni su danas bili sretniji i spretniji. Žao mi je naših momaka koji su odlično odigrali utakmicu. Žao mi je i naših navijača koji su nas došli podržati u velikom broju i bodrili nas čitavu utakmicu. Također mislim kako bi neriješen rezultat bio najpravedniji. Tijekom prvog poluvremena imali smo dvije tri obećavajuće situacije iz kojih smo morali zabiti gol. Također smo imali i spornu situaciju jedanaesterca nad Livančićem. U drugom poluvremenu Sarajevo je bilo konkretnije, pritisnuli su nas, a mi smo odlično odgovarali, branili se i čekali svoju priliku iz kontranapada. Na kraju smo, na našu žalost, primili taj pogodak koji nas je u potpunosti demoralizirao. Moramo dignuti glavu gore, ali ono što mene najviše zabrinjava jesu neke druge stvari koje se nama dešavaju, pogotovo kada su u pitanju domaće utakmice”.

Ono na što je trener Pavić mislio jeste suđenje na štetu Viteza, na što se osvrnuo i glasnogovornik kluba, Ivan Sajević:

“Od samog početka ovogodišnjeg takmičenja zaista se dešavaju neobične stvari u Vitezu. U ime kluba izražavam žaljenje prema našim navijačima zato što su bili dovedeni u situaciju reagirati kako su reagirali. Ne želeći umanjiti pobjedu Sarajeva, ovo nije situacija koja nam se dešava samo danas. O tome ćemo se u narednim danima oglasiti priopćenjem za javnost”.

Izvor: nkvitez.com

 

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend