Lokalne vijesti

Treći dan se aktivno traga za Srećkom Topalovićem

Nema novih informacija o nestaloj osobi, a policija intenzivno i dalje traga za njim.Pripadnici policije vrše brojne provjere na terenu i surađuju s drugim policijskim agencijama u BiH kako bi pronašli nestalu osobu, rekao je za glasnogovornik MUP-a KSB, Rusmir Prohan.
Policija KSB treći dan traga za Srećkom Topalovićem (1941.) iz mjesta Kula, općina Travnik.Podsjetimo, Srećko Topalović posljednji put je viđen u subotu ispred Doma zdravlja u Travniku oko 7:00 sati, i od tada mu se gubi svaki trag.
Njega je sin dovezao na pregled i u trenutku dok je ušao u Dom zdravlja starac je napustio vozilo i otišao u nepoznatom smjeru. Srećko je na sebi je imao crne hlače, smeđu jaknu, crne cipele, kapu i štap.U potragu za nestalim starce odmah se uključilo 15 članova Gorske službe spašavanja (GSS) Travnik. Članovi GSS Travnik pretražili su Bašbunar, Gaj, Bojnu i sve obliženje lokacije oko grada, te korito rijeke Lašve do tvornice „Pharmamed“ u naselju Dolac na Lašvi, ali bez uspjeha, potvrdili su nam iz GSS-a u Travniku.

Iz Gorske službe spašavanja Travnik apeluju na građene koji su vidjeli ili primjetili takvu osobu ili imaju neku informaciju o kretanju ove sobe da jave na broj telefona 121 ili 062 042 062 .

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend