Vijesti iz BiH

Treća humanitarna akcija „Mladi protiv gladi“

Udruga katoličkih studenata“Emaus“, u suradnji s Nadbiskupijskim centrom za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ u Sarajevu, već dugi niz godina u korizmenom razdoblju nastoji što više obogatiti život studenata kroz karitativne aktivnosti. Jedna od takvih aktivnosti, vođena prvim tjelesnim milosrđem „Gladne nahraniti“, je prikupljanje hrane za one koji su u najvećoj potrebi.

Nakon uspješno realizirane dvije humanitarne akcije pod nazivom „Mladi protiv gladi“ i u ovome korizmenom razdoblju, vremenu odricanja, u petak i subotu, 19. i 20. veljače, vrijedni volonteri Udruge katoličkih studenata „Emaus“, od 10 do 17 sati, prikupljat će hranu u trgovačkim centrima Konzum na sljedećim lokacijama:

1. Konzum -BBI Centar
2. Konzum – SCC
3. Konzum –ALTA
4. Konzum – IMPORTANE

Prikupljena hrana donirat će se pučkim kuhinjama „Merhameta“, „Kruha sv. Ante“ te za potrebe studentske menze Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“

Ovim putem vas pozivamo da podržite humanitarnu akciju Udruge katoličkih studenata „Emaus“ te zajedno s vrijednim volonterima budite i vi potrebna kap ljubavi na dobro svim onima kojima je pomoći potrebna.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend