Vijesti iz BiH

Travel Channel i Kreator TV – novine u HOME.TV ponudi

HOME.TV ponovno će obradovati svoje korisnike i to s dva nova iznimno atraktivna TV kanala. Radi se o kanalima Travel Channel i Kreator TV.

 

Od početka rujna Travel Channel, najgledaniji dokumentarno-putopisni TV program u svijetu, nalazit će se u sklopu Osnovnog paketa HOME.TV usluge. Svi ljubitelji dalekih putovanja i egzotičnih destinacija, na ovaj će način moći upoznati najljepše kutke našega planeta, a na raspolaganju je i usluga – Snimalica. Tako ćete, sa Snimalicom, na TV putovanje ka željenom odredištu, moći krenuti kada želite.

 

Kreator TV je pak specijalizirani hrvatski kanal koji donosi novine iz automoto svijeta, a, unutar kategorije Sportski, bit će dostupan u ponudi Plus paketa.

 

Tu su i još neke novine vezane uz filmske kanale – Universal Channel i Cinemax 2.

Universal mijenja ime i postaje – Diva, a Cinemax 2 više neće biti reprizni kanal već kreće s neovisnim sadržajem u odnosu na Cinemax. Inače, signal Cinemax-a i Cinemax 2 kanala bit će promotivno dostupan svim HOME.TV korisnicima, od 10. do 12. rujna.

 

S HOME.TV-om i njegovom ponudom TV programa možete putovati neodoljivim destinacijama, uživati u sportskim natjecanjima, zaviriti u carstvo pokretnih slika i pogledati najnovije, ali i one filmove uz koje smo odrastali.

Uživajte u putovanjima ovim čudesnim svjetovima…

 

 

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend