Regionalne vijesti

Tragedija u Zagrebu: Vojnik ubio ženu i dijete, pa skočio sa 4. sprata

Željko K. (55) je u petak oko 7.30 ubio svoju suprugu (31) i kćer (4) te se bacio s četvrtog kata zgrade u zagrebačkom Španskom. Ženina baka je preživjela pokolj.

Riječ je o mirnom obiteljskom čovjeku. Često su ga znali dovoziti kolege iz vojske i uvijek je bio pristojan, rekli su nam susjedi Željka K. (55), koji je u petak ujutro oko 7.30 sati ubio svoju suprugu (31) i kćer (4) te se bacio s četvrtog kata zgrade u zagrebačkom Španskom.

Željko K., inače je vojna osoba, a u stanu je u trenutku krvavog pohoda bila i baka (85) njegove supruge. Ona je preživjela, ali je s ozljedama prevezena u bolnicu. Po dolasku policije muškarac je još davao znakove života, no preminuo je u vozilu Hitne pomoći.

Prema neslužbenim informacijama, Željko je od ranije poznat policiji po obiteljskom nasilju. Ovo mu je drugi brak, a iz prvog ima dvoje djece.

– Nismo ga baš poznavali. U prolazu bi si kimnuli glavnom, a često smo ga viđali kako ide u trgovinu, rekli su nam u obližnjem kafiću. Neki susjedi tvrde da se obitelj u Špansko doselila prije pet godina, te da je suprug bolovao od PTSP-a.

– Strašno je to što se dogodilo, nikako mi to ne ide u glavu i ne mogu shvatiti kako je mogao ubiti svoju kćer – rekla nam je jedna susjeda.

Detalji tragedije još uvijek nisu poznati. Na terenu je vojna policija i očevid je u tijeku.

Izvor: 24sata.hr

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend