Glazbene vijesti

Toše Proeski danas bi proslavio 37. rođendan

Fanovi i prijatelji diljem regije i šire, na današnji dan, 25. siječnja, prisjećaju se svog omiljenog pjevača, makedonskog slavuja Toše Proeskog.

 

Da je živ, Toše bi danas proslavio svoj 37. rođendan. Nažalost, sudbina je zapisala drukčije. U dobi od samo 26 godina Toše nas je prerano napustio, ali je iza sebe ostavio iznimno bogatu glazbenu riznicu.

Veliki čovjek i humanist, tek je mali dio svega onoga što je Toše bio za života. Mladića koji je osvajao prekrasnim osmijehom, prije svega krasila je skromnost, a uvijek je isticao da je ljubav ono što treba pokretati ljude.

U cijeloj regiji nema kolege glazbenika koji za pjevača nije imao uvijek samo riječi hvale. Tošine riječi: ˝Ne želim da mi skidate kapu, samo želim da se ponosite mnome˝ i danas žive u svima onima koji su poznavali ovog velikog glazbenika, ali i u onima koji nisu imali tu prigodu.

Za brojne obožavatelje Toše Proeskog, vrijeme je stalo 2007. godine, ali balkanski princ i dalje živi kroz svoje pjesme i djela. Tako je i danas.

(Dnevnik.ba)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend