Glazbene vijesti

Tonijev glas ponovno očarao strane producente

Toni Cetinski, jedan od najuspješnijih regionalnih pjevača, iza sebe ima bogatu dvadesetpetogodišnju karijeru, prožetu brojnim hitovima, publikom, ali i priznanjima.

Tonijev najveći i najprepoznatljiviji adut oduvijek je bio čarobni glas koji ni ovoga puta nije prošao neprimjećeno, posebno kada su u pitanju strani producenti.
Novo priznanje Tonijevom glasu stiglo je od austrijskih producenata, pozivom za nastup na nedavno održanom koncertu u Austriji, kojim je obilježen 70. rođendan velike glazbene legende Freddieja Mercuryja.

Istodobno drugo priznanje stiglo je također iz Austrije. Naime, Toniju je Maria Hölzel, majka preminule austrijske pop, rock i hip-hop zvijezde Falca, koji je tijekom karijere prodao više od 60 milijuna primjeraka albuma, osobno poklonila Falcovu biografiju.

Toni Cetinski podsjetimo, imao je čast obraditi najveću Falcovu uspješnicu ‘Jeanny’ .

Uz ova priznanja Toni nastavlja svoju koncertnu turneju nastupima u regiji. Uz sve koncertne obveze i projekte koji slijede, Toni je uhvatio vremena da poradi na svom izgledu, pa je tako istaknuo kako se nikada nije ugodnije osjećao u svome tijelu. Sve to itekako se primjeti na Tonijevim nastupima i bezgraničnoj količini energije koju prenosi na na svoju publiku.

 

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend