Glazbene vijesti

Toni Cetinski zajedno sa suprugom Dubravkom ponovno pokazao veliko srce!

Tragična vijest koja je proteklih nekoliko dana odjeknula u brojnim medijima, da su dvije obitelji u jednom zagrebačkom naselju u požaru izgubile krov nad glavom, potresla je sve. Toni Cetinski i supruga Dubravka dirnuti ovom viješću odmah bez puno razmišljanja odlučili su pomoći.

Ovom humanom gestom, još jednom su pokazali svoje veliko srce. Tako su osigurali najpotrebnije stvari za život, a svoju iskrenu sreću, zahvalnost, te oduševljenje dolaskom poznatog pjevača, obitelj Livaja nije skrivala. Hrana, tenisice, stvari za školu, televizor, samo su jedan mali dio iznenađenja koji su supružnici Cetinski pripremili.

Nakon što su svoju humanu misiju ispunili, Toni je na svojoj Facebook stranici pozvao sve koji su u mogućnosti da pomognu stradalim obiteljima – https://www.facebook.com/tonicetinskiofficial/?fref=ts

Ovo nije prvi puta da Toni i Dubravka pomažu ljudima i obiteljima u nevolji, stoga su upravo ovom gestom pokazali, kako su često djela puno bitnija od samih riječi, što nekome može puno značiti, ali i promijeniti život.

 

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend