Glazbene vijesti

Toni Cetinski, Pravila Igre, Damir Kedžo i David Temelkov na spektakularnoj koncertnoj turneji ‘Radijsko srce’!

Neke od najboljih glazbenih perjanica Hit Recordsa, sudionici su spektakularne koncertne turneje ‘Radijsko srce‘, koja je predstavljena u Zagrebu.

Navedena će se turneja pod pokroviteljstvom HURIN-a (Hrvatska udruga radijskih nakladnika, koja broji 113 članica, od nacionalnih preko regionalnih i županijskih, pa do gradskih i općinskih radijskih postaja), održati u 14 gradova diljem Hrvatske. Na turneji će sudjelovati brojni glazbenici, čije su pjesme značajno obilježile radijski eter u proteklim godinama, uz predstavljanje njihovih novih pjesama i albuma. Svaki je koncert predviđen kao četverosatna zabava kojima će domaćini biti radio postaje u mjestima gdje će se održati nastupi. ‘Radijsko srce’ održati će se od travnja do lipnja 2017. godine, a završiti će velikim humanitarnim koncertom.

Ne krijući zadovoljstvo sudjelovanjem u projektu, Toni Cetinski je istaknuo, kako je ovo jedinstvena prigoda za promociju domaće glazbene scene, te prvenstveno mladih izvođača, da i oni iskuse sudjelovanje u jednoj velikoj turneji. Seriju ovih koncerata Toni će ujedno iskoristiti i za promociju novog zvuka u koji je sa svojim bendom krenuo posljednjim hit singlom’Laku noć‘, te će sve pjesme svirati u acoustic/electric verzijama.

Posebno zadovoljstvo nastupima i sudjelovanjem u projektu nisu krili dečki iz Pravila Igre, kojima će nadolazeći koncertni spektakli, biti prava prigoda za promociju nove pjesme ‘Ako‘, ali i svih prethodnih glazbenih uspješnica koje su osvojile struku i publiku.

Kao gosti na turneji nastupiti će i Damir Kedžo te David Temelkov.

Dok živi i dalje svoj najljepši san Damir Kedžo na turneji će još jednom potvrditi svoje dosadašnje uspjehe. Pobjedu na Zagrebačkom festivalu sa pjesmom ‘Sve u meni se budi‘, koja je i ovoga tjedna na vrhu nacionalne top liste, kao i nominacije za ovogodišnji Porin u kategorijama najbolje muške vokalne izvedbe s pjesmom ‘Ronim na dah’, te za najbolju vokalnu suradnju za pjesmu ‘Sve u meni se budi’ sa Zsa Zsom.

Mladog glazbenika Davida Temelkova javnost je upoznala kao finalista showa ‘X Factor Adria’. Koncertnu turneju pred nama David će iskoristi za predstavljanje svih glazbenih noviteta koji su u pripremi ovih dana.

Koncertna turneja ‘Radijsko srce‘:

01.04. Bjelovar

08.04. Sisak

15.04. Biograd na moru

21.04. Karlovac

22.04. Požega

28.04. Pula

30.04. Rijeka

05.05. Osijek

06.05. Virovitica

12.05. Gospić

13.05. Varaždin

17.05. Zagreb

20.05. Split

 

 

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend