Glazbene vijesti

Toni Cetinski otkrio gdje će se kupati ovoga ljeta i najavio koncertnu turneju!

Ljeto nas je sustiglo u punom sjaju, a dok temperature svakim danom sve više rastu, jedan od najnagrađivanijih glazbenika donosi pravo osvježenje.

 

Poznato je kako su u ovom dijelu godine, glazbenici najaktivniji, pa tako i sam Toni Cetinski, koji uz gusti koncertni raspored, nađe vremena za aktivni odmor uz red sunca i mora.

Čovjek koji uvijek teži novom, i nakon dvadesetpet godina na sceni, stalno radi na sebi kako bi bio što bolji i atraktivniji, a samim time i svojoj publici pružio nezaboravne trenutke.

Tonijevo ljetno osvježenje, novi i drugačiji zvuk, odnosno projekt acoustic/electric, najbolji je recept za vruće noći. Sve to iskusit će te u nizu odličnih koncerata kojima će obilježiti, dane i tjedne pred nama.

14.07. Slovenija, Laško, Festival Pivo in Cvetje
29.07. Slovenija, Ljubno ob Savinji, Flosfest
04.08. Slovenija, Portorož
05.08. Slovenija, Zagorje ob Savi
24.08. Hrvatska, Dubrovnik
25.08. Hrvatska, Šibenik, Tvrđava Sv. Mihovil
09.09. Makedonija, Kavadarci
16.09. Hrvatska, Vir

‘Nadam se kako ću opravdati ukazano povjerenje, odličnim svirkama i otvorenog srca. Što reći, osim, jedva čekam da svi zajedno uživamo!’, kazao nam je ovom prigodom Toni.

Sa sigurnošću možemo reći kako ni jedan koncert u izvedbi maestralnog glazbenika nije isti, uz beskrajnu dozu energije i emocija.

Dok čekamo jedan od predstojećih nastupa uživajte u još uvijek aktualnom hitu ‘Laku noć‘, kojim je Toni, po tko zna koji put zaveo publiku, ali i regionalnu glazbenu scenu.

 

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend