Što muškarci primjećuju na ženama?

“Prvi dojam je najvažniji”… To nam je svima jasno i zato se obično trudimo izgledati lijepo i privlačno, naročito ako želimo upoznati nekoga ili privući pažnju osobe koja nam se dopada.

Ponekada se dešava da žene odu u krajnost pa ne mrdaju ni do ćoška bez šminke, što znatno otežava život. Ne morate uvijek biti u svom najboljem, blistavom izdanju. Ne morate se opterećivati izgledom, čak ni ako znate da te večeri možete sresti muškarca koji vam se dopada… stvari uopće nisu toliko komplicirane. Što muškarci, zapravo, primjećuju?
Osmijeh. Rijetke su žene koje u svakom trenutku “pucaju” od samopouzdanja, ali nemojte gubiti iz vida da ste vi sami sebi najstrožiji kritičar. Ljepota je donekle stvar fizičkog izgleda, ali je većim dijelom stvar stava. Osmijeh koji zrači i odaje osobu koja je optimistična i samouvjerena, privući će njegovu pažnju efikasnije od bilo koje šminke.
Kosa. Malo je privlačnijih stvari od blistave, njegovane kose. Najvažnije je da kosa bude čista, ali nije neophodno da imate besprijekornu frizuru.
Budite uredni. Ako mislite da muškarci ne primjećuju sitnice kao što su oštećen lak ili izgužvana košulja, varate se. Ne morate uvijek biti savršeno našminkane, ali ako već koristite lak za nokte, onda on mora biti u besprijekornom stanju.
Što se tiče odjeće, najvažnije je da se vi u njoj dobro osjećate. Nemojte pratiti modu po svaku cijenu. Birajte komade koji vam dobro stoje i strpljivo gradite vlastiti stil. Takve žene nikada ne prolaze neprimijećene.