Glazbene vijesti

Tko gdje pjeva za doček Nove godine

Za sve vas koji planirate posljednje sate 2017. ispratiti na različitim mjestima regije, najpopularniji izvođači Hit Recordsa, pripremaju prave glazbene spektakle.

 

Jedan od najnagrađivanijih glazbenika, nedavni dobitnik nagrade za najuspješnijeg muškog izvođača u protekloj godini za pjesmu ‘Laku noć’, Toni Cetinski, 30.12. zapjevati će na Kopaoniku, dok će zadnji dan 2017. godine, 31.12. ispratiti sa svojom vjernom publikom u Podgorici na Trgu Nezavisnosti, a 01.01.2018. očekuje ga koncert u Banja Luci.

Ivan Zak, jedan od najtraženijih pjevača, iza kojega je glazbena godina iz snova,na radost velikih i malih, razveselit će Koprivnicu 31.12. s čak dva koncerta.U 12:30h, najmlađe će raspjevati u Domu mladih Koprivnica, dok će svi oni koji se navečer okupe na Zrinskom trgu, u Novu ući uz najveće Ivanove hitove.

Jedinstvena Doris Dragović, kojoj su nedavno i tri predivne koncertne večeri u Lisinskom bile premalo da zadovolji sve obožavatelje, u Novu će godinu uvesti sve zagrepčane i njihove goste koncertom, na glavnom gradskom trgu bana Jelačića.

Iza nje je pedeset godina glazbenog rada, ali ona ne posustaje, i sve je bolja. Neda Ukraden, u Novu 2018. uvesti će sve goste kluba Focus u Trogiru.

Još jedna glazbena diva, Zorica Kondža, staru će godinu provesti radno. Za odličan doček pobrinut će se u Novalji, na Trgu bazilike, dok će legenda i vladar scene Halid Bešlić, godinu na izmaku ispratiti  nastupom u Sarajevu u Hotelu Hills.

Jedan od najdugovječnijih i omiljenih rock bendova svih generacija Prljavo kazalište, koji obilježavaju veliki jubilej – četrdeset godina izuzetno respektabilnog rada, i koji su tim povodom u izdanju Hit Recordsa objavili ‘Antologiju’, trostruki cd sa četrdeset i pet pjesama, u Novu 2018. uvesti će stanovnike Pule na Forumu.

Splitski glazbeni zavodnik Giuliano, na staru će pjevati na otoku Braču, u Waterman Svpetrvs Resortu.

Još jedna velika zvijezda regionalne scene Dženan Lončarević, na staru godinu će pjevati na Kopaoniku u hotelu Grand, dok ga prvog dana 2018. godine, očekuje koncert u Banja Luci na tamošnjem trgu, a atraktivne Učiteljice će publiku zabaviti 30.12., koncertom u Sloveniji, Zagorje ob Savi.

Klapske snage Hit Recordsa, također će se pobrinuti za najluđe Novogodišnje dočeke. Tako će klapa Rišpet na Staru godinu imati dvostruki program. Prvo će 31.12. u 11:00h zapjevati na Trgu u Novom Vinodolskom, dok će istu večer od 21:30h pjevati na Trgu u Delnicama.

Klapa Kampanel, ostaje uz more, a za odličan provod bit će zaduženi u Biogradu na moru.

Kraljica tamburaške scene Cecilija, zadnji dan 2017. obilježiti će velikim koncertom u hotelu ‘Park Panolija’ u Našicama.

Još jedna perjanica modernog zvuka tamburaške glazbe Hit Recordsa, Dyaco, za najuzbudljiviju noć u godinu odličan provod pripremaju u Pustari Višnjica, kod Slatine.

Dodajmo na kraju, kako će zavodljivi Petar Dragojević nastupiti će u Zadru u Yachting baru.

Toni Cetinski – Crna Gora, Podgorica (Trg nezavisnosti)

Ivan Zak – Hrvatska, Koprivnica (12:30h dječji doček Nove godine u Domu mladih Koprivnica, 23:00h, Zrinski trg)

Doris Dragović – Hrvatska, Zagreb (Trg bana Jelačića)

Prljavo kazalište – Hrvatska, Pula (Forum)

Neda Ukraden – Hrvatska,  Trogir (klub Focus)

Zorica Kondža – Hrvatska, Novalja (trg Bazilike)

Halid Bešlić – BiH, Sarajevo (Hotel Hills)

Dženan Lončarević – Srbija, Kopaonik (Hotel Grand)

Giuliano – Hrvatska, Supetar otok Brač, (Waterman Svpetrvs Resort)

Klapa Rišpet –  Hrvatska (11:00h Novi Vinodolski Trg, 21:30h Delnice Trg)

Klapa Kampanel – Hrvatska, Biograd na moru

Cecilija – Hrvatska, Našice (Hotel Park Panolija)

Dyaco – Hrvatska, Pustara Višnjica (kod Slatine)

Petar Dragojević – Hrvatska, Zadar (Yachting Bar)

 

 

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend