Pjesme

The Blondes objavile spot za “Paralelni svijet”

Članice sjajnoga akustičnog dua The Blondes objavile su spot za novu pjesmu “Paralelni svijet”, nedavno proglašenu za najbolje kantautorsko djelo na 19. Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku!

Govoreći povodom svog uspjeha na Šansoni, zadovoljne su glazbenice iskoristile prigodu da najave novi spot, ističući da će gledatelje “ostaviti bez daha”. Pritom su se posebno zahvalile redateljima Iri Tomić i Johnu Kardumu, koje su opisale kao “mlade genijalce svog zanata”. Riječ je o “pravom pravcatom malom filmu” snimanom usred Dalmatinske zagore, pokraj Sinjskog Obrovca na dugačkoj ravnoj cesti koja je kantautorice inspirirala svojom sličnošću s čuvenom američkom Route 66.

Ne želeći unaprijed razotkriti sadržaj spota, Emanuela i Kristina ipak su najavile atraktivno gostovanje plesača na svili i zračnim trakama Antonije Vuletić i Darija Zvornika, kao i povratak stalnih lica iz njihovih ranijih spotova.

Za kraj, glazbenice nisu propustile izraziti svoju oduševljenost odnosom koji su uspostavile sa Šansonom: “U festival smo se, zbog njegovog specifičnog ambijenta, iznimnih domaćina i vrlo kvalitetnih izvođača, zaljubile još prošle godine kada smo nastupile na večeri internacionalne šansone, a čini nam se da su se i oni zaljubili u nas jer smo pozvane da se prijavimo na natječaj ove godine. Trud se na kraju itekako isplatio bez obzira što je pjesma, poput nas, malo ‘alternativnija’ u odnosu na uobičajeni program Večeri. Zahvalne smo struci što je prepoznala naš angažman i dala nam poprilično motiva za još kvalitetniji daljnji rad.”

Izvor: cmc.com.hr

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend