Pjesme

Teška industrija snimila novi singl s novom pjevačicom

Novi singl Teške industrije zove se “Pratim te u stopu” u kojem se po prvi puta predstavlja nova pjevačica benda – Maja Bajamić. Maja je na mjestu vokalistice Teške industrije zamijenila Leu Mijatović koja je u bendu provela šest uspješnih godina i snimila albume “Nazovi album pravim imenom” i “Selfie”.

Pjesmu “Pratim te u stopu” koja donosi i novi zvuk kultnog benda u potpunosti potpisuje član benda Vedad Hadžiavdić, dok uz njega aranžman potpisuje stalni suradnik Industrije, Igor Ivanović.

Teška industrija je ovoga proljeća objavila studijski album “Selfie” i predstavila ga na velikom koncertu u Tvornici kulture, 12. svibnja. Na albumu se nalazi 11 velikih hitova koje je bend snimao od 2012. godine, među kojima su duet s Kemalom Montenom “Majske kiše”, zatim duet sa Slavonia Bandom “Žena za utjehu” i Sunny Su u pjesmi “EUdala se Lijepa naša” (feat. Sunny Su), kao i pjesme “Šta ti je život”, “Još gorim od tebe” (Zagrebački festival 2015.), “Pomračenje srca”, “Moj svijet, zapleši” te još uvijek aktualna pjesma “Jednom daje nam Bog” koju je Teška industrija snimila sa Željkom Bebekom.

Izvor: cmc.com.hr

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend