Svijet

Talijanski milijarder na najgori način otkrio da mu je nestala supruga živa

Talijanski poslovni čovjek koji je mislio da je njegova mlada supruga i model oteta, ostao je slomljena srca nakon što je saznao istinu na Instagramu, piše Mirror.

Šokantno otkriće

Gianluca Cervara kontaktirao je policiju u strahu da je njegova supruga, bivša Miss Ukrajine Ana Zajačkivska oteta. Ali uskoro je na društvenim medijima otkrio nove fotografije svoje nove supruge s drugim čovjekom u hotelu s pet zvijezdica i s hashtagom ‘sloboda’, i to sve samo nekoliko mjeseci nakon vjenčanja.

Devastirani milijarder sada tuži Zajačkivsku zbog kršenja njihovog predbračnog ugovora i navodne krađe mobitela i gotovine u protuvrijednosti od preko 44.000 kuna iz njegovog doma.

U komentarima ispod slika u društvenim medijima napisao je “Tvoj muž u Milanu i tvoji roditelji kažu Hvala ti što si u New Yorku na adresi drugog muškarca”, i “Vaaaaaaaau, udana je pobjegla bez da je išta rekla i s lažnm je adresom u New Yorku!!”

Druga strana priče

Ali Zajačkivska tvrdi kako je pobjegla jer je muž “digao ruku” na nju ta da joj je dosta života u “zlatnome kavezu”.

Ova 24-godišnjakinja je bijesna i na činjenicu da joj Cervara nije poklanjao dovoljno pažnje kada je “punih tjedan dana imala glavobolje”.

“Prvi put kada se tako ponašao pobjegla sam kod svojih roditelja u zapadnoukrajinski grad Ivano-Frankivsk. Nisam im bila rekla u čemu je stvar”, kaže model. “Došao je po mene, i dala sam mu drugu priliku, ali tijekom svađe mi je pljunuo u lice, i to jednostavno nisam mogla podnijeti.”

‘Nije to za što se predstavlja’

Bijesni Cervara uzvratio je rekavši novinarima kako njegova supruga radi kao model u New Yorku te da “nije osoba za koju se predstavlja”.

“Ima puno lijepih fotki snimljenih u skupim hotelima, pozira s drugim muškarcima. Uopće ne izgleda nesretno”, rekao je milijarder.

(VL)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend