Sport

Članovi KK „Mladost“ Vitez spremni za nastup na Balkanskom prvenstvu u Sloveniji

Četiri člana KK Mladost iz Viteza, Ajdin Sivro, Danijel Strukar, Munib Dedović i Nedžmina Varupa naporno su trenirali i pripremali se za nastup na Balkanskom prvenstvu za kadete, juniore i U21 seniore, koje ih očekuje ovog vikenda od 6. do 8.12.2019. godine u Brežicama, u Sloveniji.

Na spisku reprezentacije i izboru selektora našli su se na osnovu ostvarenih rezultata na Državnom i  Federalnom prvenstvu BiH, kao i izbornim i bodovnim turnirima. Za natjecatelje Karate kluba „Mladost“ Vitez ovo je još jedan u nizu nastupa na službenim prvenstvima na kojem se očekuju i medalje.

Za njihov trud, naporne treninge i odricanja zaslužni su, prije svih, roditelji i treneri kluba, koji daju svoj maksimum pomažući im u svakom pogledu. Ovom prilikom KK “Mladost” također zahvaljuje i svim dosadašnjim i budućim sponzorima i donatorima bez kojih odlasci na turnire i uspjesi ne bi bili mogući.

Šef stručnog stožera i glavni trener kluba, Aldin Adilović, naglasio je da su natjecatelji u završnoj fazi priprema pred nastup na predstojećem Balkanskom prvenstvu te se iskreno nada da će uspjeti osigurati sva potrebna financijska sredstva za odlazak ova četiri reprezentativca u Sloveniju.


(Radio Vitez)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend