Zanimljivosti

Svjetlucavo, toplo i casual za proslavu Nove na otvorenom

Šljokice, perje i metalik u kombinaciji s diskretnim komadima naglasit će svečani dojam. U tome će vam pomoći i bogate bunde, podstavljene kožne jakne ili glamurozne kape.

 

Odlučite li dočekati Novu godinu na otvorenom, najpraktičnije i najefektnije rješenje je kombinirati elegantnije casual i poslovne komade s ponekim glamuroznim. Najbolji primjeri su fotografije iz Pariza, u kojem je glamur na ulicama dio svakodnevice. Šljokičastim komadima postignite svečani dojam, a možete se odvažiti i na komade metalik sjaja ili s teksturom perja, koje kombinirajte s diskretnijim komadima.

Foto: Goran Čižmešija

Djevojke koje preferiraju rokerski stil mogu odjenuti kožne hlače i jaknu u kombinaciji s elegantnim cipelama ili čizmama i ogrnuti se bundom ili elegantnim dugim kaputom. S obzirom na trend umjetnoga krzna, ono se najčešće pojavljuje u pastelnim i jarkim bojama, važno je da bojom i teksturom ne podsjeća na pravo životinjsko.

Foto: Goran Čižmešija

Tople avijatičarske jakne odlično su rješenje ako preferirate casual stil. Ispod lagane glamurozne haljine možete odjenuti elegantnu dolčevitu, koju možete skinuti kad se zabava preseliti u zatvoreni prostor. 
Elegantne sandale i cipele s visokom potpeticom kombinirajte sa svjetlucavim čarapama. Tenisice su idealan izbor za djevojke sportskog duha, pogotovo jer se mogu pronaći u šljokičastim varijantama i s detaljima od umjetnoga krzna.

Foto: Goran Čižmešija

Styling upotpunite crvenim detaljima, a na glavu možete staviti popularnu kožnu “baker boy” kapu, elegantan šešir ili šarenu šubaru. Nakit neka bude u obliku svjetlucavih naušnica i ogrlica ili se odlučite za torbicu s kristalićima.

Foto: Goran Čižmešija

(24sata.hr)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend