Lokalne vijesti

Sveučilište/Univerzitet „VITEZ“ promoviralo nove profesore iz V. Britanije, Njemačke i Japana u status redovitog profesora

Na 14. Međunarodnoj CIRCLE konferenciji u Varšavi, Poljska, Sveučilište/Univerzitet „VITEZ“ promoviralo je pet profesora iz Velike Britanije, Njemačke i Japana u status redovitog profesora na Međunarodnom doktorskom studiju na engleskom jeziku, koje se izvodi na ovom Sveučilištu.

 

Voditelj Ureda za međunarodnu suradnju na Sveučilištu/Univerzitetu „VITEZ“ Siniša Dukić je, prilikom otvaranja Konferencije, dodijelio diplome imenovanim profesorima i na taj način nastavio proces izvrsnosti po kojem je Sveučilište „VITEZ“ poznato u BiH. Promovirani profesori dolaze s Univerziteta u Leedsu i Salfordu (UK) i Kyoto u Japanu i ovim putem postaju članovi profesorskog kadra koje Sveučilište nudi svojim studentima na međunarodnom MBA i doktorskom studiju u BiH.

 

Sveučilište/Univerzitet „VITEZ“ je preuzelo obvezu i organizaciju CIRCLE konferencije 2018,  koja će se prvi put održati u Bosni i Hercegovini.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend