Lokalne vijesti

Svečano otvoren put u MZ Bare u Busovači

Simboličnim presijecanjem vrpce, predsjednik Federacije Marinko Čavara i federalni ministar prostornog uređenja Josip Martić svečano su otvorili put u MZ Bare u Busovači, projekt koji je Federalno ministarstvo prostornog uređenja sufinanciralo sredstvima u iznosu od 100.000.00 KM.

 

„Federalno ministarstvo je za ovaj projekt izdvojilo 100.000.00 KM po našem programu sanacije šteta od klizišta i poplava, a općina Busovača je izdvojila sredstva  u iznosu od 68.270.57 KM. Drago mi je što je projekt završen, odnosno što je put asfaltiran i vidim da su mještani zadovoljni. Dolazio sam ovdje i prije asfaltiranja puta, i put je usitinu bio u vrlo lošem stanju. Svaka kiša je pravila štetu i nosila ovaj materijal, tako da je bilo beskonačno nasipanje. Uvjeren sam da je završetkom ovog projekta riješen taj problem bar za sljedećih 30 godina.“, kazao je federalni ministar prostornog uređenja Josip Martić.

 

Predsjednik MZ Bare Marko Šantić izrazio je zadovoljstvo asfaltiranjem puta, u dužini od 1300 m, te zahvalio predsjedniku Federacije BiH Marinku Čavari i federalnom ministru prostornog uređenja Josipu Martiću na potpori i zalaganju za realizaciju ovog projekta koji je značajan za MZ Bare, ali i za čitavu općinu Busovača i susjedne općine.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend