Svečano obilježen Dan Srednje škole ”Vitez”

Srednja škola ”Vitez” danas je proslavila rođendan. U izobilju sportskih i drugih sadržaja uživao je veliki broj učenika, a iznimno lijepo bilo je na svečanoj akademiji u zgradi Hrvatskog doma. Uz bogat kulturno-zabavni program dodijeljene su prigodne zahvalnice osobama i institucijama koje su u protekloj godini pomogle rad SŠ Vitez.
U službenom dijelu programa nastupio je zbor SŠ Vitez pod ravnanjem prof. glazbe, Ane Slišković, a uz pratnju Jelene Ružić, Davida Grebenara i Dragana Rajića. Andrea Didak se predstavila glazbenom numerom na violini, a nastupile su i glazbene zvijezde, ujedno i učenice SŠ Vitez, Valentina Ljubos i Martina Šamija.

Jelena Grebenar i Julija Križanac večer su obogatile recitacijom, a kazališnim komadom ”Pokundurena tikva”, u režiji prof. Marijane Badrov i prof. Renate Toljušić, učenici SŠ Vitez, Andrea Didak, Ana Gabrić, Iva Pezić, Dejan Livančić, Igor Livančić, Irena Šola, Luka Pejović, David Žuljević, oduševili su sve nazočne. Završnu riječ, kao i proteklih godina, imao je ravnatelj SŠ Vitez, Vatroslav Matić, čovjek kojemu pripadaju najveće zasluge za organiziranje Dana škole.
Program su uspješno vodili Ela Čalić i Toni Fišić.