Sutra finale 8. Radio festivala radio Žepča: Vitez predstavljaju Nadja Vurm i Dario Filipović

U protekla dva mjeseca u programu radio Žepča i partnerskih radio postaja realizirano je ukupno 13 polufinalnih emisija 8. Radio festivala radio Žepča. U jednoj od spomenutih, za prolaz u finale natjecali su se i mladi pjevači iz Viteza koji će sutra, 8. travnja 2016. godine, nastupiti u velikom finalu ovog festivala. Festival počinje u 18 sati, a održat će se u Domu kulture “Žepče”. 

Zahvaljujući glasovima publike ( internet + telefon) prolaz u finale Festivala izborio je Dario Filipović („Kao moja mati“ Zdravko Čolić), a izborom  Stručnog žirija svih radijskih stanica (ukupno 13 radijskih stanica) u finale je prošla  i Nadja Vurm („Someone like you“ Adele).

Pored njih, u sedmoj polufinalnoj emisiji nastupili su: Ana Gelić („Ima jedan svijet“ Stijene), Lara Petrović („Sve još miriše na nju“ Parni valjak), Milan Vujinović („Bol do ludila“ Marija Šerifović), Daria Baškarad („Imendan“ Alegro Band) i Tomislav Blaž („Bože brani je od zla“ Toše Proeski)

O pobjedniku/pobjednici Festivala, ove godine odlučuje Stručni žiri 13 radijskih stanica/postaja koje su s nama u projektu 8. RFRŽ, a to su: Radio „Studio M“ Teslić, Radio „ZOS“ Tešanj, Radio postaja „Usora“, „Radio 1503“ Zavidovići, RTV Maglaj, Radio Prnjavor, Radio Busovača, Radio Vitez, Radio Olovo, Hrvatski radio Bobovac, Radio Kakanj, Radio Breza i naravno Radio Žepče.

Kao i prošle godine, bitnu ulogu u Festivalu će imati i publika, koja će već od srijede 06. travnja, od 07:00 h, pa do petka 8. travnja, do 17:30 h, na web portalu radiozepce.com (u kategoriji Festival) moći glasovati za svoje favorite i tako im osigurati jednu od vrijednih nagrada, koje su organizatori JU „Dom kulture“ Žepče i Radio Žepče pripremili za ovogodišnje natjecatelje.

Moramo naglasiti da će Superfinale 8. Radio festivala Radio Žepča iz Doma kulture, slušatelji moći izravno pratiti putem valova Radio Žepča, kao i naših partnerskih radijskih postaja/stanica.

Za samu finalnu večer pripremljen je bogat i sadržajan program, a osim ovogodišnjih finalista publika će moći uživati u izvedbama prošlogodišnje pobjednice Festivala Barbare Tadić i Banda Doma kulture, a kao posebni gosti nastupit će i dva mlada banda iz Vareša.

Ulaz na Festival je slobodan uz obveznu rezervaciju karata na broj telefona 032/880 – 462.