Vijesti iz BiH

Suradnja HT ERONET-a i Arena Sporta: Svjetsko rukometno prvenstvo na HOME.TV-u

HT ERONET ovih je dana potpisao novi ugovor o nastavku suradnje s vodećim sportskim kanalom – Arena Sport i tako korisnicima platforme HOME.TV osigurao uživanje u vrhunskim sportskim natjecanjima tijekom idućih nekoliko sezona.

Već od ovog tjedna, HOME.TV korisnici će moći pratiti Svjetsko prvenstvo u rukometu, koje se u Egiptu održava od 13. do 31.1.2021. godine.

Produljenjem suradnje s Arena Sport, HOME.TV korisnici su u mogućnosti pratiti utakmice najjače košarkaške lige na svijetu NBA, kao i regionalna nogometna natjecanja–Premijer liga BiH, Hrvatska nogometna liga i Superliga Srbije.

Naravno, tu je i najelitnije nogometno natjecanje svijeta UEFA Liga prvaka, zatimLiga Europe, te novo natjecanje – Konferencijskaliga, koja počinje iduće sezone. Sva tri navedena natjecanja, prenosi upravo Arena Sport, baš kao i talijansku Serie A, francusku Ligue 1, ali i španjolsku La Ligu, otkupljenu za narednih pet godina, počevši od sezone koja kreće u devetom mjesecu ove godine.

„Bilo nam je jako bitno nastaviti suradnju s Arena Sport, kako bi naši korisnici HOME.TV-a mogli i dalje neometano i opušteno uživati u velikim sportskim natjecanjima, pogotovo u ova vremena kada smo svi zapravo zakinuti za mnogo toga. Jedno je sigurno, sport na HOME.TV-u neće biti problem“, poručio je član Uprave i izvršni direktor za nepokretnu mrežu, Tomislav Ruk.

HOME.TV trenutno ima najbogatiji sportski sadržaj na tržištu; uz već spomenuti Arena Sport, tu su još i Sport Klub, Eurosport i HNTV , a od veljače se planiraju i dodatna pojačanja u sadržaju.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend